LİMONLU – BALLI TAZE NANE İÇECEĞİ : FRESH MINT WITH HONEY AND LEMON

This post has already been read 24486 times!

 

Birkadınfenomeni

Resim: Birkadınfenomeni.com



Merhaba değerli dostlar çoğu zaman elimizin altında olan veya elde edilmesi tüketilmesi çok kolay ve de bir o kadar sağlıklı olan malzemelerin farkında değilizdir veya farkındayızdır ama değerini bilmeyiz değil mi?

Değerini bilmediğimiz bazı malzemelerle yurt dışında sanki elmas madenine rast gelmiş gibi size sunulduğunda da şok geçirirsiniz. Yakın zamanda şok geçirdiğim olgulardan biriside Avrupa da hafta sonu bir müze gezisi öncesi hadi gel sana harika bir içecek ısmarlayayım diyen kardeşimin eşi Jenifer ile girdiğimiz kafe de menu de harika diye belirtilen içeceğin adının “fresh mint with honey and lemon” ibaresini görünce aaa bu bizim bildiğimiz ve daha çok da nezle grip olduğunda önerilen – içilen nane – limon içeceği idi. Ve doğal olarak Avrupa da en lüks kafelerin menüsünü süsleyen bu içecekten ısmarladık ve tabii ki sunum şekli ve içilen ambiance etkisi ile de limonlu-ballı nane içeceğinin tadı o kadar lezzetli geldi ki sanki bu tad ile yeni tanıştığımı his ettim.

Evet ballı – limonlu nane içeceği olgusu gibi kim bilir kaç yüz çeşit içeceğimiz ve yiyeceğimiz var ki farkında değiliz, farkındayızdır da değerini bilmiyoruz. Elimizde var olan değerleri farklı sunumlarla zenginleştirmeye NE DERSİNİZ?
Limonlu-ballı taze nane içeceğini sadece hastalandığınız da değil sağlıklı iken içerek keyfine varmanız dileğiyle iyi günler dilerim.

Selamlar-sevgiler ve saygılar

 

Aysel EVRAN

  • Stratejik Planlama ve Aile Şirketleri Danışmanı 
  • Masadan sahaya devlet siyaset aile şirket aile ülke üniversite toplum birey yönetimi®
  • Bir Fularlık fark®

 

Share

You may also like...

2 Responses

  1. sdas dedi ki:

    Merhaba Hocam, hakikaten çok güzel bir tespitte bulunmuşsunuz, elimizdeki değerlerin kıymetini bilmiyoruz! başakların sunumlarıyla farkına varıyoruz maalesef, yine’ de kendi değerlerimiz olduğu için durumdan dolayı mutlu oluyoruz belkide. Yeni yeni tespitlerde bulunmanız dileklerimizle, saygılar.

  2. haluk gunay dedi ki:

    Hello Dear Friends. Most of time, We are not aware of or we aware but do not know their values of material what easy achieve like under our hands . This material easy consumable also, so healthy to. Isn’t it?
    You might be shock when it’s served to you like a diamond value at abroad this material what pretend not to see.
    Recently I shocked again. My little brother’s wife Jennifer and I gave an order to drink at luxurious coffee in an european city before museum visiting. Jennifer said that to me “let’s take some drink”. When I saw “Fresh Mint With honey and lemon” is the name of the drink at the menu, I said “hey this is our remedy of flu recipe..”
    And we naturally ordered this drink that graces the menu of Europe the most luxurious cafes and of course the mode of presentation and taste of the lemon-honey mint drink with ambiance influence came so delicious that if I feel I am new to this taste.
    Yeah, who knows, as lemon mint drinks are not aware of cases of several hundred kinds of foods and drinks, we do not know We realize the value. We have the values that enrich the different presentations What do you think?
    When you get sick of not only fresh mint drink with lemon-honey I wish you to enjoy while drinking a healthy wish a good day.
    Aysel EVRAN