BERAT KANDİLİ : BİR GÜZEL GÜN DAHA

This post has already been read 23264 times!

kandil_dasbil

Merhaba değerli dostlar On bir ay’ın sultanı Ramazan günlerine ne kadar yaklaşıldığını da gösteren ve temize çıkma anlamına gelen anlamlı bir günün yaşanacağı Berat Kandili bu gün.

Evet temize çıkma, temiz olma; bir spor dan sonra, uzun bir yürüyüşten sonra veya güne dinç başlamak üzere sabahın erken dakikalarında altına girdiğimiz su bir yandan da bedenimizi temizler. İnsanoğlunun beden temizliği kadar ruhsal temizliğe de ihtiyacı var. Ruhsal temizlik için dua etmeye, Allahla, Tanrı ile Yaratıcı ile başbaşa kalmaya ruhların ihtiyacı vardır. Bu güzel günde yalnız kendimiz için talepte bulunmuyoruz en güzel tarafı içerisinde yaşadığımız üyesi olduğumuz en küçük biriminden ailemiz ve en geniş olarak ülke insanlığımız ve de dünya insanlığı için huzur, barış ve esenlik istemek. Ne dersiniz hep birlikte huzur, barış ve mutluluk istersek. Gerçekleşme gücü maksimum düzeye ulaşamaz mı?

Hep birlikte huzura ve maksimum temizliğe erişmek dileği ile

Sevgiler ve selamlar

 

Aysel EVRAN

  • Stratejik Planlama ve Aile Şirketleri Danışmanı 
  • Masadan sahaya devlet siyaset aile şirket aile ülke üniversite toplum birey yönetimi®
  • Bir Fularlık fark®

 

Share

You may also like...

1 Response

  1. sdas dedi ki:

    Merhaba Hocam,
    “Ne dersiniz hep birlikte huzur, barış ve mutluluk istersek. Gerçekleşme gücü maksimum düzeye ulaşamaz mı?”kesinlikle ulaşır.
    Bu güzel günün anısına bulunduğunuz öneri ve dilekleriniz için çok teşekkür eder Hayırlı kandiller diliyorum.

    Saygılarımla