KENDİNE MEKTUP- KENDİNE SESLENİŞ-KENDİNE HİTAP – KENDİNLE DİYALOĞA GEÇMEK II

This post has already been read 3617 times!

Merhaba değerli dostlar daha önceki birinci kendine mektup ta yakın zamanda bir şirkette gerçekleştirilen sıradışı iletişim uygulamaları çerçevesinde katılımcılara kendilerine mektup yazmaları ve aslında kendilerine seslenmeleri rica edildi.

Bu kapsamda Aysel Evran’da sabah ve öğlen oturumlarında iki mektup yazdı. Aysel Evran’ın öğlen oturumunda yazdığı ikinci mektubu şimdi sizlerle paylaşıyoruz.
Merhaba Evran, bugün kendine yazdığın ikinci mektup. Sabah ki mektup ta kendine
mektup yazmamanın üzerinden ne kadar zaman geçtiğini yazdın ve şimdi de neredeyse aradan 3 saat geçmeden ikinci mektuba dairler döküldü bu tertemiz beyaz sayfaya. Yazmak ve yazmak. Yazmak konuşulmayanların kağıda dökülmesi midir? Hayallerin ete kemiğe bürünmesi mi dir? Veya hayallerin vücud bulma telaşı mıdır? Yolculuklar serisine çıkış mıdır? Tüm bu soruların cevabı hem evet hem de hayır olabilir. Tüm bu soruların cevabının evet veya hayır olması neyi değiştirir acaba? Değişmeyen bir gerçek var ki, duyguların, düşüncelerin, hislerin, hayallerin, sorgulamaların, itirafların, arzu ve isteklerin, izlerin, iz bırakma telaşlarının, anıların, paylaşımların , paylaşılmak istenenlerin harfler aracılığıyla kelimelere, kelimeler aracılığıyla cümlelere, cümleler aracılığıyla paragraflara dönüşenlerin bir yaprakta yerini bulmasıdır.

Sabah ki yazımda Avusturya’da bir evimin olduğunu bu evde kitap yazmaya başladığımı ve de sabahki oturumda bulunan katılımcıları Avusturya’da verdiğim sohbetlere davet ettim.

Öğlen oturumuna katılan siz değerli katılımcıları da bekliyorum.
Tekrar yazma eylemine döneceğim, harflerle dansın düşüncelerde, hislerde yerini bulması, kendimi bir yerlerde bulmanın huzurunda ve keyfindeyim. Yazma eylemi, yazmak var oluştur, yazmak hayattan pay almaktır. İyi ki yazabiliyorum teşekkürler yazdırma gücü verene Veeee siz ne zaman kendinize seslendiniz ? kendinize mektup yazdınız? Ne zaman kendiniz ile diyaloga geçtiniz.
Sevgiyle ve huzurla huzurda kalın.

Aysel EVRAN

  • Gelişim Ortağınız
  • Stratejik Planlama ve Aile Şirketleri Danışmanı 
  • Masadan sahaya devlet siyaset aile şirket aile ülke üniversite toplum birey yönetimi®
  • Bir Fularlık fark®

Share

You may also like...