KENDİN İLE DİYALOĞA GEÇMEK

This post has already been read 4283 times!

Merhaba değerli dostlar daha önceki paylaşımlarda kendine mektup, kendine sesleniş ve kendin ile diyaloğa geçmek ile ilgili paylaşımlarda bulunulmuştu. Yakın zamanda
gerçekleştirdiğimiz bir takım çalışması seansında katılımcılarda kendilerine mektup
yazmaları talep edildi. Katılımcılardan birisine evet hocam etkileşimde olduğumuz tüm bireylerle ve hatta tüm canlılar ile iletişime geçmek, iletişim kurmanın ötesinde iletişimi kendi huzurumuz için sürdürülebilir kılmak için önce kendimiz ile iletişimimizi anlamak için kendimize mektup ile bu yolculuğu başlatıyorsunuz. Bu amacın yanısıra sizleri tanıdığımız kadarı ile sizlerle gerçekleştirilen her bir yolculuğun çok lu amacı olduğunu idrak ettik ve bu yolculuğumuzda da tüm canlılar ile huzurlu – sürdürülebilir bir iletişim yolculuğu – serüveni adına kendimize mektup yazarak kendimiz ile iletişimi irdelemek- analiz etmek ve sonrasında gerekli teşhisleri-tedavileri oluşturabilmek için kendimize mektup yazdırıyorsunuz amacının yanı sıra başka hangi tür amaçlarınız bulunmaktadır?

Bu soruyu; kendinize mektup ifadelerinin arkasına kendine sesleniş- kendine hitap- kendin ile diyaloğu gerçekleştirmek ifadelerini de eklediğiniz için soruyorum? Söyle bir
düşünüyorum’da “Kendine mektup, kendine sesleniş, kendine hitap ve kendinle diyaloğa geçmek” kavramlarının her birinin ardında oluşan farklı amaçlar, niyetler ve çıkılacak yolculuklar olabilir – olması mümkün. NE DERSİNİZ?
Evet değerli dostlar siz ne dersiniz?
“KENDİNE MEKTUP – KENDİNE SESLENİŞ – KENDİNE HİTAP VE KENDİN İLE DİYALOĞA GEÇEBİLMEK” kavramlarının arka tarafında ne tür hedefler- yolculuklar- serüvenler ve buluşlar olabilir evet bingo ne tür buluşlar olabilir…?
Veeee siz ne zaman kendinize seslendiniz ? kendinize mektup yazdınız? Ne zaman kendiniz ile diyaloga geçtiniz.
Sevgiyle ve huzurla huzurda kalın…

Aysel EVRAN

  • Gelişim Ortağınız
  • Stratejik Planlama ve Aile Şirketleri Danışmanı 
  • Masadan sahaya devlet siyaset aile şirket aile ülke üniversite toplum birey yönetimi®
  • Bir Fularlık fark®

Share

You may also like...