BİR FULARLIK FARK ® ile Gelenler

This post has already been read 3620 times!

KIRŞEHİRLİ KADINLAR VE KEŞFETTİKLERİ BİR FULARLIK FARKLARI -I

Merhabalar;

İnsan farkına vararak veya varmayarak, farkına varmanın, farkına varamamanın ötesinde nasıl olur bilinmez bir kavramı keşif eder bulur kendini, keşif ile birlikte o kavramı bedensel, zihinsel, ruhsal, duygusal olarak yaşamın her noktasına kattığını fark eder. Bu fark etme eylemi ile birlikte çevresindeki tüm hadiselerin keşif ettiği konu ile ilgili örnekleri çoğaltmaya hizmet ettiğini de görür.

Ne demek istiyor Aysel Evran? Aysel Evran yıllar önce keşif ettiği BİR FULARLIK FARK ® olgusu için son dönemlerde oluşan hadiselerden, örneklerden söz ediyor. Bu örneklerden birisi; Yakın zaman da Müjgan Çetin hocamla Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Ahiler Kalkınma Ajansının birlikte düzenlediği “KADIN GÜCÜNÜ FARK ET VE BÜYÜT” projesi kapsamında projeye katılan kadın girişimcilerin kendilerinde “BİR FULARLIK FARK®” ‘ı keşif etmeleri ve bu keşifle birlikte durdurulamaz eserlerin oluşmasıdır.

Girişimci Kadınların kendilerinde var olan ama üstünü tozlarla, katmanlı örtülerle kapladıkları “BİR FULARLIK FARK®” larına doğru yolculuk etmeleri için minik bir dokunuş gerçekleşti. Bir dokunuş ile kadın girişimciler kendilerinde var olan “BİR FULARLIK FARK®” tam anlamıyla güneş ışığı ile buluşmak için üstünü örtükleri “BİR FULARLIK FARK®”ın üzerindeki tozu üflemeye ve katman katman “BİR FULARLIK FARK®”ın  derinliklerine inmeye başladılar ve neler neler ortaya çıktı?.

Bu yazı dizimizde Kırşehirli Kadınların farkına vardıkları “BİR FULARLIK FARK®”  larını paylaşacağız.

Kendinizdeki BİR FULARLIK FARK ®’ı ve BİR FULARLIK FARK® İLE DOĞUŞTAN SAHİP OLDUĞUNUZ ARMAĞANI kendinizin ve-ya Sizdeki BİR FULARLIK FARK ®’ı bulmanızı sağlayacak bir AYNA’yı-DOKUNUŞU bulmanız dileğiyle 

 Sevgiyle ve huzurla huzurda kalın

 

Aysel EVRAN

  • Gelişim Ortağınız
  • Stratejik Planlama ve Aile Şirketleri Danışmanı 
  • Masadan sahaya devlet siyaset aile şirket aile ülke üniversite toplum birey yönetimi®
  • Bir Fularlık fark®

Share

You may also like...