Hayatın İçerisinden Gelen 7 Dakika

This post has already been read 412 times!

7 Dakika İle Gelen “Maskesiz – Eldivensiz Olabilmek” ????

 Merhaba ayselevran@ttmail.com, aevran@etsgelisim.com paylaşım dostları;

Hayatın içerisinden gelen 7 dakika paylaşım yolculuğunu 19 Nisan 2020 tarihinde başlattık. Her durakta akla gelen bir kelime, geçmişin imbiğinden süzülmüş anılar veya yazım sürecinin gerçekleştiği dönemde yaşanılanlara dair 7 dakikalık yazma yolculuğunu gerçekleştiriyoruz. Her bir durakta yazılanları tekrar tekrar buraya yazdığımızda yazının uzadığının farkına vararak sadece bulunduğumuz durağa konu olan başlık ile yolculuğumuz sürdürmeye çalışacağız.

Bu durakta “hayatın içerisinden gelen bir başka 7 dakikanın yazdırdığı, Maskesiz – Eldivensiz Olabilmek “ ile zihinsel ve duygusal dalgalanmaya devam edelim, ne dersiniz?

Uzun yıllardır çalıştığı şirketlerden birisinin kadın çalışanlarının az sayıda üyeleri hızlıca geliştirilmiş bir organizasyon ile bir araya gelmenin harika bir hafta sonu geçirmenin elde, zihinde kalanlara bakıldığında sayfalarca yazı yazdıracak birikmişlik olduğunun farkına vardı grubun hocası.

Pandemi den dolayı bir araya gelme sayısı olabildiğince az sayıda olmasına dikkat edilmişti, aslında as sayıda olabilmek deneyimlerin daha derinlemesine olmasını beraberinde getirdiği de bir gerçek. İyi de maskesiz ve eldivensiz olmak ile bu organizasyonun ne ilişkisi var ? diye bir soru duyar gibi oldu bu yazıyı kaleme alan kişi.

Henüz kış olduğundan dolayı sabahın ilk ışıkları görülmese de koyu karanlığın anlaşılabilir bir hafif aydınlanmaya doğru bıraktığı sabahın ilk saatlerine doğru kestanelerle, kahvelerle, şömine başındaki sohbette profesyonel kimlikler bir yana bırakılarak gerçekleştirilen paylaşım metodik, sistematik gerçekleştirilen analiz çalışmaları sonucunda oluşan bulgulardan daha net ve değerli bulguların elde edilmesini sağladı.

Tam da bu nokta da hoca kendi kendisine şirketlerde mevcut durum analiz formatını değiştirip, şimdi olduğu gibi maskesiz ve eldivensiz olabilecek şekilde mi gerçekleştirilse mevcut durum analiz çalışmaları veya dar boğaz teşhis çalışmaları? Derinlemesine dost sohbeti bizi nereye hangi keşiflere doğru çıkarttı?

Gelecek durakta “Bir başka 7 dakika ile Hayatın İçinden Gelenler” ile yolculuğumuzu sürdürmek dileğiyle;

Sevgiyle ve huzurla huzurda kalın

Aysel Evran

ayselevran@ttmail.com; aevran@etsgelisim.com ; www.ayselevran.com, www.etsgelisim.com

BİR FULARLIK FARK!®

İle

MASADAN SAHAYA

Devlet Siyaset Aile Şirket Ülke Üniversite Toplum Birey

YÖNETİMİ®

Share

You may also like...